Uw winkelmandje (0)

Penisringen

Vraagt u zich wat een penisring doet? Weet u niet te kiezen uit het grote aanbod?

Het grote voordeel van de penisring bestaat erin dat het zowel door de partner als door uzelf kan worden gebruikt. Ze bestaat zowel in aanpasbare als in niet-aanpasbare vorm.

Lees meer...

Vele penisringen zijn nu uit elastisch materiaal gemaakt, zeer makkelijk in gebruik en passen zich perfect aan aan de grootte die u nodig hebt. Als de ring niet in grootte kan worden aangepast, moet u ervoor zorgen dat de maat goed is voordat u er één koopt.

Als u op zoek bent naar een seksspeeltje dat zowel uzelf als uw vrouwelijke partner plezier doet beleven, kies er dan één met vibrator, die zich op de clitoris van de vrouw richt. Bij de meeste penisringen kan de vibrator worden verwijderd en op zichzelf worden gebruikt.

Wat doet een penisring nu net? De ringen worden gebruikt om een penis in erectie harder en groter te maken, en dat voor een langere tijd, het moment van orgasme te vertragen (fantastisch voor uw partner!) en het orgasme intenser te maken.

Penisringen vernauwen de bloeddoorstroming, zodat het bloed langer in de schacht van de penis blijft. Bij de zaadlozing is de sensatie intenser, omdat het langer geduurd heeft deze te bereiken en omdat de penis meer bloed bevat.

Als u een penisring voor de eerste keer gebruikt, raden wij aan te beginnen met een leuke variant voor beginners, bij voorkeur een siliconen penisring. Deze is elastisch, makkelijk in gebruik, makkelijk te reinigen en lang houdbaar.

Nadat u uw nieuwe penisring hebt gekocht, kan u al meteen eens de proef op de som nemen. Met een halfstijve of volledig stijve penis, rekt u de penisring een beetje en schuift u deze over uw penis. Ga vervolgens na hoe de druk aanvoelt.

Gebruik een glijmiddel op basis van water dat uw sex speeltjes niet beschadigt. Een glijmiddel verricht wonderen. Onderschat dus nooit het effect ervan. Zeker bij seksspeeltjes bewijst het zijn nut. Een penisring mag ook nooit té strak zitten.

De aanbevolen tijd voor het dragen van penisringen bedraagt 20 minuten. Als u een groentje bent met penisringen, probeer tien minuten en zie hoe het gaat. Probeer verschillende intervallen, vijf of tien minuten tijdens het voorspel, trek het dan voor vijf minuten uit, enzovoort – en nog eens vijf tot tien minuten. Het idee is dat u het beleven ervan verkent en uitvist wat voor u het best aanvoelt.

Na gebruik dient u uw penisring met reinigingsmiddel voor speeltjes re reinigen en voor de volgende keer op te bergen.

Het belangrijkste is dat u er plezier aan beleeft! De penisring is bedoeld om uw seksuele ervaring te verbeteren. Laat dit nieuw speeltje in uw seksuele belevingen zijn plaats innemen! Het gebruik van een penisring kan toch zo leuk zijn.

38 Artikel(en)

38 Artikel(en)

Winkel per
Prijs
-
Kleur
 1. Blauw (6)
 2. Geel (2)
 3. Grijs (4)
 4. Groen (2)
 5. Oranje (1)
 6. Paars (10)
 7. Rood (3)
 8. Roze (11)
 9. Wit (2)
 10. Zwart (23)
Merk
 1. Doc Johnson (10)
 2. Fifty Shades of Grey (2)
 3. Je Joue (1)
 4. Jimmy Jane (1)
 5. Key (1)
 6. LELO (2)
 7. OhMiBod (1)
 8. OVO (5)
 9. Shots Toys (13)
 10. Tenga (1)
 11. Toy Joy (1)
Vergelijk

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

BLIJF OP DE HOOGTE!
Outlet
Online bijstand info@spiceup.be
Gratis verzending Voor bestellingen boven € 50